Utskriftsvennlig versjon

Enklere enn noensinne å finne riktig farge

Publisert: 08.10.2018

Det har aldri vært enklere å velge farge enn nå. Nordsjö lanserer en unik prøveboks for veggmaling, med maling og påføringsverktøy i ett. Prisen er lav og bruken enkel, slik at terskelen for å teste ulike farger blir lav.
Enklere enn noensinne å finne riktig farge

Undersøkelser malingsprodusenten Nordsjö har gjennomført viser at mange vurderer å fornye sitt hjem ved å male i ett eller flere rom. Men når halvparten av dem sier at de savner selvtillit når det kommer til fargevalg, fører det ofte til utsettelse av prosjektet.

– Mange som vil male om hjemme synes det er vanskelig å velge farge. Nordsjö Colour Tester er den enkleste måten å gjøre oppstrøksprøve på, sier Brand Manager Mette Dahl hos Nordsjö.

49 moderne farger

Nordsjö Colour Tester er en innovativ forpakning med maling og mini-rull i ett, som lar deg enkelt prøvemale fargen i det rommet du vil male.

– Det har aldri vært enklere å velge riktig farge, sier Ann Charlotte Linde, Colour Manager i Nordsjö.

De 48 mestselgende veggfargene fra Nordsjös fargevegg, pluss Årets Farge 2019 «Spiced Honey», er plukket ut for å inngå i sortimentet.

– Fargeprøven er enkel å bruke, lett og billig å kjøpe. Colour Tester appellerer til dem som synes det er vanskelig å bestemme seg for farge. Vi håper det vil gjøre terskelen for å teste farger lav, slik at flere vurderer å male om hjemme. Samtidig blir veien til beslutning kortere, sier hun.

Lurt å teste først

Å lage en egen oppstrøksprøve før du maler, er ofte den sikreste måten å finne ut om fargen passer i interiøret. Mange ting påvirker hvordan en farge oppleves, blant annet hvilke andre farger som finnes i rommet og aktuelle lysforhold.

– Derfor vil vi hjelpe våre kunder i denne prosessen og sørge for at de gjør et fargevalg som harmoniserer med hjemmets øvrige innredningsdetaljer og gir et flott resultat som man blir fornøyd med, sier Linde.

Bilder av: Chera Westman/ifi.no, Nordsjö


Image for Enklere enn noensinne å finne riktig fargeImage for Enklere enn noensinne å finne riktig fargeImage for Enklere enn noensinne å finne riktig fargeImage for Enklere enn noensinne å finne riktig farge

Ta kontakt for uforpliktende tilbudEmne Dette feltet er påkrevet
Din e-post
Telefon
Tekst Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforNB! Validering har vi for å hindre roboter på internett i å misbruke skjema.