Utskriftsvennlig versjon

Gi uteplassen et løft med friske farger

Publisert: 31.05.2019

Med glade farger blir det ekstra sommerlig på uteplassen. Ekstrapiffen er lett å fikse: En fargerik benk i hagen eller et blikkfang på terrassen er bare noen malingsbokser unna.
Gi uteplassen et løft med friske farger

Det ikke bare ser hyggelig ut, men det er også morsomt å male med friske farger. Så finn fram et par gamle stoler og prøv selv!

Alle farger er fine

Jobben er overkommelig, og du trenger ikke være redd for å bomme, for ute i det grønne vil nærmest hvilken som helst farge bli fin. Slå deg løs og lek! Du kan for eksempel teste frekke fargekombinasjoner, male noe som matcher frokostserviset, kjøre på med en sterk nyanse av yndlingsfargen eller noe annet.

Personlig vri

Alle hagemøbler må ikke ha samme farge eller tilhøre samme serie. Det blir både mer personlig og hyggelig når du blander og mikser, nytt og gammelt. En fargerik stol kan bli prikken over i-en sammen med ellers nøytrale møbler.

Krukker og kar

Slik gjør du det:

  1. Gå for gjenbruk og finn fram en gammel stol, benk ol.
  2. Gi møbelet en skikkelig vask.
  3. Slå deg løs med fargekart og velg noe du ikke ville funnet på å bruke inne.
  4. Kjøp maling og en god pensel – velg en som tar opp mye maling og som ikke røyter.
  5. Sett på musikk og nyt malestunden. Ikke stress, men kos deg med at det blir fint. Det gamle ordtaket om at selvgjort er velgjort gjelder fortsatt.

Artikkelen er hentet fra ifi.no

Bilde: Butinox/Beckers/Kristian Owren/ifi.no/Flügger.


Image for Gi uteplassen et løft med friske fargerImage for Gi uteplassen et løft med friske fargerImage for Gi uteplassen et løft med friske fargerImage for Gi uteplassen et løft med friske fargerImage for Gi uteplassen et løft med friske fargerImage for Gi uteplassen et løft med friske fargerImage for Gi uteplassen et løft med friske farger

Ta kontakt for uforpliktende tilbudEmne Dette feltet er påkrevet
Din e-post
Telefon
Tekst Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforNB! Validering har vi for å hindre roboter på internett i å misbruke skjema.