Utskriftsvennlig versjon

Hold orden i gangen med tavle- og magnetmaling

Publisert: 10.09.2019

Med tavle- og magnetmaling i gangen, kan du enkelt holde orden på avtaler, beskjeder og huskelister.
Hold orden i gangen med tavle- og magnetmaling

Huskelister, avtaler og beskjeder kan lett gå i glemmeboka når de skrives ned på post it-lapper rundt om i huset. Men har du ditt eget sted for å skrive opp alt dette, er det enkelt å ha kontroll.

Mal et lite område, en hel vegg eller alle veggene i gangen med tavlemaling og/eller magnetmaling, så kan du skrive opp viktige beskjeder, når barnas fotballtrening starter og hva du må huske på butikken.

Hele veggen eller en liten del

Mange tavlemalinger kan brekkes i alle regnbuens farger, og kan derfor fint males på alle fire veggene i gangen i den fargen du ønsker, så kan du bestemme hvor du vil bruke krittet! Magnetmaling kan som oftest også overmales, enten med tavlemaling eller en vanlig maling i fargen du vil ha, så du trenger ikke å merke at det er spesialmaling som er brukt.

Om du ikke vil male hele veggen, kan du male en faktisk tavle, eller et lite område, eller kanskje ramme inn en malt plate. Da blir tavlen også et dekorativt element i gangen.

Artikkelen er hentet fra ifi.no


Image for Hold orden i gangen med tavle- og magnetmalingImage for Hold orden i gangen med tavle- og magnetmalingImage for Hold orden i gangen med tavle- og magnetmalingImage for Hold orden i gangen med tavle- og magnetmalingImage for Hold orden i gangen med tavle- og magnetmalingImage for Hold orden i gangen med tavle- og magnetmaling

Ta kontakt for uforpliktende tilbudEmne Dette feltet er påkrevet
Din e-post
Telefon
Tekst Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforNB! Validering har vi for å hindre roboter på internett i å misbruke skjema.