Utskriftsvennlig versjon

Matt, lekkert og slitesterkt med malt gulv

Publisert: 21.09.2018

Matt og slitesterkt trenger slett ikke være motsetninger. Nå kan du male gulvet og andre overflater som må tåle litt ekstra, i en matt, lekker farge, samtidig som det holder seg pent lenge.
Matt, lekkert og slitesterkt med malt gulv

Nye Carazzo fra Pure & Original er en svært slitesterk vannbasert maling med høy kjemikalieresistens, som både er matt og sterk på samme tid.

– Malingen er godt egnet til ulike overflater som krever litt ekstra og som utsettes for en del slitasje. Den kan brukes på blant annet gulv, trapper, kjøkkenskap, dører og lister, forklarer Idar Stensvold hos Pure & Original, og legger til: – Malingen er bestandig mot riper, og den tåler å vaskes og skrubbes.

Carazzo kan brukes på ulike underlag, fra tre til betong og sement. Det er viktig at anvisningene følges for de ulike underlagene.

Perfekt for gulvet

Et nymalt gulv kan gjøre underverker for atmosfæren hjemme. Og takket være den gode slitestyrken, er den nye malingen fra Pure & Original perfekt for deg som vil male gulvet.

– Med Carazzo kan du få et helt unikt uttrykk. Du får et vakkert, matt og moderne gulv som holder lenge, sier Stensvold.

Naturens maling

Alle Pure & Original sine malinger er produsert med 100 prosent naturlige fargepigmenter, og har i tillegg svært god dekkevne.

– Malingen er tilgjengelig i alle fargene våre, som gir et fyldig og rikt utseende, sier Stensvold.

Slik maler du med Carazzo:

Sørg for at overflaten er ren, tørr og fri for støv og fett.

– Gjør du gode forberedelser på overflaten, hjelper du malingssystemet med å oppnå en langvarig beskyttelse, sier Idar Stensvold.

Fjern all overflateforurensning og løse partikler, samt fett og fukt. La tørke og puss ned til en matt overflate. Alle blanke overflater må alltid slipes ned så de blir matte før malingen påføres. Rengjør overflatene med et egnet rengjøringsmiddel, som Pure & Original Super Cleaner.

Nye, blanke overflater eller overflater behandlet med oljebaserte produkter må grunnes med Pure & Original CarazzoPrim for å oppnå god vedheft. Deretter påføres Carazzo i minst to tynne strøk.

– Jo flere tynne strøk du bruker, jo mer slitesterk vil overflaten bli. Vi anbefaler to til tre tynne strøk for et holdbart gulv, sier Stensvold.

Test først

– Det er alltid lurt å male en testprøve først, før du tar hele gulvet. Da får du et inntrykk av hvordan resultatet vil bli, tipser malingseksperten.

Carazzo og CarazzoPrim er tilgjengelig hos Pure & Original sine forhandlere – finn din nærmeste forhandler på www.pure-originalnorway.no.

Tekst: 


Image for Matt, lekkert og slitesterkt med malt gulvImage for Matt, lekkert og slitesterkt med malt gulvImage for Matt, lekkert og slitesterkt med malt gulvImage for Matt, lekkert og slitesterkt med malt gulvImage for Matt, lekkert og slitesterkt med malt gulvImage for Matt, lekkert og slitesterkt med malt gulvImage for Matt, lekkert og slitesterkt med malt gulv

Ta kontakt for uforpliktende tilbudEmne Dette feltet er påkrevet
Din e-post
Telefon
Tekst Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforNB! Validering har vi for å hindre roboter på internett i å misbruke skjema.