Utskriftsvennlig versjon

Trapp med fornyet utløpsdato

Publisert: 17.09.2019

Når tiden har gått fra trappen, er det på tide å innhente den igjen!
Trapp med fornyet utløpsdato

Trappeløpet mellom første og annen etasje var omgitt av mørknet furupanel og føltes slitt, trangt og gammelmodig. Det var litt som om å gå inn i en gul trakt, så rommet var modent for forandring.

Økt romfølelse

Lykken var at kunkosmetiske forandringer skulle til, hvilket her vil si at alt treverket ble malt, og det er utrolig å se hvilken betydning farger har. Plassen har, naturlig nok, ikke blitt større av den grunn, men den oppleves absolutt slik! Vinduet er det samme som før, men det faktum at den nye veggfargen reflekterer lyset annerledes og mye mer enn ubehandlet treverk, gir inntrykk av at flere vinduer har kommet til. 

Oliven og grått

Veggene er malt i en lys olivenfarge, det samme er bokhylle og trappevanger, mens håndløperne har fått en mørk gråbrun farge. Opprinnelig hadde trappen teppe innfelt på hvert trinn. Det ble fjernet, og trinnene ble malt med gulvmaling. Fargen er en lysere og gråere utgave av den som nå pryder håndløperne. 


Artikelen er hentet fra ifi.no
Tekst: Bilde: Per Erik Jæger/ifi.no


Image for Trapp med fornyet utløpsdatoImage for Trapp med fornyet utløpsdatoImage for Trapp med fornyet utløpsdatoImage for Trapp med fornyet utløpsdato

Ta kontakt for uforpliktende tilbudEmne Dette feltet er påkrevet
Din e-post
Telefon
Tekst Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforNB! Validering har vi for å hindre roboter på internett i å misbruke skjema.